sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Viikonloppu

Perjantaina lähdettiin ajamaan Jyväskylään Something Like tiimin pk-viikonloppuun. Millakin tuli sinne, joten vaihdettiin koirat takaisin. Olen nyt nähnyt Rediä vähän joka tilanteessa ja se on kyllä kaikinpuolin hyvä koira! Olen nähnyt sitä hakumetsässä, tottiksessa, agilityssä, näyttelyissä, vieraalla mökillä (missä oli 12 muutakin koiraa), meillä kotona, Redin kotona, lenkillä yms yms. Olen kokonaisen viikon ja kaksi viikonloppua sen kanssa viettänyt, voisi siis jo sanoa, että tunnen sitä koiraa jonkin verran. Sillä on omia tapojaan, se on hullun saalisviettinen, voimakas suorittaja, miellyttämisenhaluinen, sopivasti ohjaajanöyrä, sosiaalinen muttei nössö, kova, mamman lellikki, hieno koira!
Redi ja Milla hakuilemassa.
Astutukset onnistui erittäin hyvin! Saatiin kolme luonnollista astumista. Lilo ja Redi olivat välillä vapaana mökin pihalla valvottuna. Pe illalla Redi astui, mutta eivät jääneet nalkkiin. La aamulla jäivät nalkkiin 13minuutiksi, la illalla 15minuutiksi. Vielä su aamulla 18minuutiksi. Molemmilla on jo aikaisempia jälkeläisiä ja Lilo tiinehtyykin hyvin helpolla, joten ei ole mitään syytä miksei pentuja tulisi. Laskettuaika on 12.12.2015.

Punnitsin Lilon tänään tulevaa varten ja sen paino oli nyt 16,5kg. Vyötärönympärys 43,5cm - vatsanympärys 45cm ja rinnanympärys 57cm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti